Facebook

Een overzicht van een greep uit verschillende lotgenotengroepen:

Via het Autismecafé word je gewezen op verschillende Facebookgroepen waar je mee in contact kan komen: zoals een speciale Facebookgroep voor meisjes met autisme, pubers met autisme, en oppasgroepen voor ouders met kinderen met autisme.

AutiWijz Nieuwegein e.o: een besloten groep waar je lid van kunt worden, waar je informatie vindt over autisme voor en door ouders/verzorgers van kinderen met autisme in Nieuwegein en omgeving.

Geef me de 5 – fan groep: ouders die de ‘geef me de 5-methode’ (volgens de gelijknamige boeken toepassen en graag ervaringen met elkaar delen, elkaar inspireren, van elkaar te leren en elkaar tot steun te zijn (onderdeel van de website Geef me de 5).

Kinderen met ADHD/autisme: een besloten groep, welke is bedoeld voor ouders die kinderen hebben met ADHD/autisme en die graag onderling tips en ervaringen willen uitwisselen.

Stressedoutnl: een besloten groep waarin je ervaringen kan delen op het gebied van stress en burn-out (onderdeel van de website Stressedout).

Temperamentvolle kinderen 4+: ik vind dit zelf een fijne website waar ik wel eens tips of steun uit kan halen bij kinderen die als ‘temperamentvol’ worden beschreven door hun ouders. Er is ook een groep voor kinderen onder 4 (laat dan de 4+ weg achter de naam).

(terug naar lotgenoten)