Actueel

 

Nieuws

Elke maand vind je op deze website een nieuwe blog. Wil je een seintje krijgen als er een nieuwe blog geplaatst is? Klik dan rechts onderin deze website op ‘volg’ en voer je e-mailadres in. Je krijgt dan een mailtje als er een nieuwe blog is geplaatst. Let op: deze kan ook in je SPAM-mailbox terecht komen.

Je kan Autisme Houten ook volgen via Facebook: de groep heet Autisme Houten. Daar geef ik ook een seintje als er een nieuwe blog is geplaatst.

 

Actueel juni 2018

Platform Autismejongekind.nl 

In juli 2018 wordt het platform Autismejongekind.nl gelanceerd. Hierop is inspiratie en informatie te vinden voor ouders én professionals, zoals jeugd- en huisartsen, logopedisten, fysiotherapeuten, leidsters van dagverblijven, leerkrachten etc. Er komt informatie op over mogelijke signalen van autisme bij jonge kinderen, en wat u kunt doen wanneer u deze signalen herkent. Ook vindt u er ervaringsverhalen van ouders voor ouders en van professionals voor professionals.

Autismejongekind.nl is een initiatief van Stichting Papageno, de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA), Oudervereniging Balans en het Landelijk Expertise Netwerk Autisme Jonge Kind, en is mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.